O NÁS

 

Historie oddílu

Fotogalerie

Akce 2007

Akce 2008

Akce 2009

Akce 2010

Akce 2011

Akce 2012

Akce 2013

Uskutečněné akce

Kontakty

Kniha návštěv

 

ODDÍL

 

Zabal si...

Přihlášky

 

"PEPÍK"

 

Kilometráž

Uzly

Morseovka

Značky - vodácké

Značky - turistické

Zpěvník

 

UŽITEČNÉ

 

DDM MB

Pádlo

Raft

Vodák SaS

Mapy.cz

Počasí

ČHMÚ meteoradar

Jízdní řády

Český ráj

 

RŮZNÉ

 

O Mexiku

Česko-španělský slovníček

 

HOME
     
  Akce 2011  
 

 

 

Vánoční těšení

 

16.-18.12.2011

 

                  

 


 

Bazén Česká Lípa

 

2.12.2011

 

Ahoj holky a kluci, vodáci !


V pátek 2.12.2011 pojedeme místo schůzky do bazénu v České Lípě.
Sejdeme se v 15:30 před DDM Na Výstavišti v Husově ulici.
Návrat je naplánován ve 20:00 na stejné místo.

Cena pro členy ZÚ při DDM je 120,- Kč a zahrnuje dopravu a vstup do bazénu, pro ostatní je cena 210,- Kč.
S sebou: plavky (kluci ne kraťasy!), ručník, mýdlo, teplejší oblečení, svačinu a pití (na místě je občerstvení přímo v areálu, pak ale tedy více kapesného :o)) )
Přihlášky (formulář Zjednodušená přihláška na jednodenní akci) podávejte do čtvrtka 24.11.2011 u paní Hamáčkové na DDM za Májem. Pokud budete mít další otázky, pište na
OddilDelfin@seznam.cz nebo volejte 723 708 832 - Vanda
K odjezdu si pak nezapomeňte vzít kartičku pojištěnce !

Těší se
Vanda a všichni vedoucí

 


 

Pěší bloudění za a s Cinibulkem

 

5.11.2011

 

  

 

Další informace :

 

Čeká nás nenáročná trasa popisovná jako jeden z "nejznámějších, nejkrásnějších a turisticky atraktivních okruhů kolem města Mšena na Kokořínsku: Cinibulkova stezka" dlouhá cca 12 km. Cestou potkáme vyhlídku, zajímavé skalní útvary, začneme v civilizaci Mšena a ztratíme se i v labyrintu Bludiště... pojeďte s námi!!!

A cestou budeme také hledat kešky...... ;-))

 


 

Otava 2011 - letní vodácký tábor

 

1.-10.7.2011

 

  

 

Další informace :

 

Podrobnosti k táboru OTAVA 2O11 – Putování za Půtou Švihovskýmbudou upřesněny v červnu na informativní schůzce a mohou se ještě drobně změnit dle aktuálního stavu před odjezdem a pak hlavně v průběhu tábora.


Začátek tábora : 1. 7. 2011, u DDM v Husově ulici, Mladá Boleslav
Konec tábora : 10. 7. 2011, u DDM v Husově ulici, Mladá Boleslav


V ceně je zahrnuto: doprava po celou dobu tábora, ubytování v kempech, výlety, návštěvy hradů, případná doprava železnicí nebo autobusem, veškerá strava, kompletní vybavení kuchyně, pitný režim, převoz zavazadel, půjčení lodí, pádel, plovacích vest, helem, stanů a veškerého potřebného vybavení na řeku. Vodácké oblečení – není nutný neopren – si zajišťuje každý účastník tábora sám.


Průběh tábora – Začátek v Sušici, konec v Písku – putování po vodě (maximální denní úsek cca 15km) bude střídat odpočinek na souši, výlety - navštívíme zajímavá místa v okoli, plnění táborové hry, soutěže, příprava jídla bude zajištěna technickým pracovníkem zodpovědným pouze za kuchyň a přepravu aut, děti budou pomáhat s přípravou a hlavně se zajištěním takových věcí jako voda, oheň, dříví…. Tábor bude pouze menšího charakteru vyzkoušeného vloni – 13 dětí a 5 vedoucích ( 3 vodáčtí instruktoři, 2 pedagogicko-techničtí vedoucí).


Doprava osob a materiálu - 2x Tranzit DDM.


Seznam věcí na tábor bude předán na informativní schůzce začátkem června.


Nutné – výtah z doporučené výbavy: Účastníci LT musí mít vlastní spací pytel, karimatku (nedoporučujeme nafukovací lehátko - neskladné a příliš náročná příprava), třídílnou jídelní misku (ešus), hrnek (plechový, plastový, nikoliv keramický!!!), lžíci (bohatě postačuje), láhev na pití (nejlépe označenou jménem dítěte, aby si jí po celou dobu tábora poznalo, minimálně 1 l objem), utěrku na nádobí, baterku, nepromokavou obuv (určitě ne gumovky, raději místo toho pořádné pohorky, nebo nepromokavé turistické boty), dál jeden pár tenisek a sandály, do vody neoprénové boty nebo rychleschnoucí tenisky. Každý musí mít obuv pro brodění ve vodě, není třeba pořizovat neoprenové boty, stačí staré tenisky (určitě ne sandály – nepříliš vhodné z důvodů odřenin kotníků), rozhodně obuv musí pevně držet na nohou, protože když ji strhne proud, tak moc nohy před kameny neochrání. Pláštěnku, pokrývku hlavy (kšiltovku, klobouček), šátek – využije je proti slunci, ale i při různých hrách, sluneční brýle, opalovací krém, repelent, šicí potřeby, igelitové pytlíky a tašky na mokré a špinavé věci, hygienické potřeby v sáčku nebo kabelce, toaletní papír, kapesní nůž (ne nějaký vykosťovač typu Rambo a pod.!, nůž doporučujeme pouze v případě, že víte, že s ním dítě umí aspoň trochu zacházet), psací potřeby, silnější provázek (2-3 m), plavky, silonovou soupravu (velmi výhodná - neprofoukne a snadno se suší). Ten, kdo používá dioptrické brýle, si je musí dovybavit sportovní gumičkou nebo provázkem, jenž je ochrání před jejich utopením (to též platí i o slunečních brýlích).

Nedoporučujeme dětem na tábor dávat cenné věci (přehrávače, mobilní telefony, drahé hodinky, řetízky apod., za případnou ztrátu těchto věcí vedoucí nenesou odpovědnost). Děti nepotřebují ani zbytečně drahé oblečení.

Děti musí umět plavat! Pro účast na táboře není nutná znalost plavby na lodi.

Přípravný tým: Vanda Hozáková, Luboš Suk st.

Poukaz je nutné zaplatit do 30. 4. 2011!!!!

 

 

Přihláška na letní vodácký tábor Otava 2011 je ke stažení na stránce Přihlášky.

 


 

Jizera ze Spálova na Malou Skálu

 

27.-28.5.2011

 

  

 


 

Mladoboleslavská padesátka na kolech

 

30.4.2011

 

  

 


 

Splutí Úpy a Metuje 2011

 

2.-3.4.2011

 

  

 


 

Jarní úklid loděnice

 

18.-19.3.2011